Op bezoek bij de burgemeester van Mijdrecht

Vanmorgen om 10.00 uur een belangrijke afspraak te Mijdrecht. burgemeester dhr Maarten Divendal ( gemeente De Ronde Venen) had mij uitgenodigd om eens langs te komen. We hebben elkaar ontmoet tijdens de kerst radio uitzending zie onder link, even aan klikken svp.
Na de uitzending raakten wij nog even in gesprek en ik nodigde de burgemeester uit om mee te gaan tellen op 01 april as bij onze zeer open, transparante en gastvrije wbe Vecht en Veenstreek. Dat was bespreekbaar en toen ik vertelde over mijn werkzaamheden mbt stichting natuurlijkheidi.nl bood ik hem spontaan een eenderkof aan.


En vanmorgen was het de dag.
Erg leuk gesprek gehad en informatie achter gelaten.
Dit is mooi, draagvlak creëren, en vertellen, laten zien en doen.

https://www.nporadio1.nl/fragmenten/dijkstra-en-evenblij-ter-plekke/6f84218d-d962-478e-9ed7-6d8573034b07/2022-12-25-jachtverbod-op-haas-en-konijn-onterecht